ВИСОКА ГРАЂЕВИНСКО · ГЕОДЕТСКА ШКОЛА БЕОГРАД

Само по ВГГШ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОМЕНИ ОБЛИKА НАСТАВЕ И НАЧИНУ РАДА ШКОЛЕ ЗА ВРЕМЕ ТРАЈАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Због проглашеног ванредног стања на целој територији Републике Србије,
Висока грађевинско - геодетска школа обавештава студенте о промени начина рада:

НАСТАВА И КОНСУЛТАЦИЈЕ

Настава ће се обаљати тако што ће се за све наставне предмете текућих семестара, према распореду часова, сукцесивно на предметним страницама сајта Школе објављивати предавања, примери задатака за вежбе и други материјали. За консултације и питања студентима су на располагању E-mail адресе предметних наставника и сарадника (www.vggs.rs/o_skoli_kadrovi.html;  адресе доступне и на предметним страницама). Од изузетне важности је да сви студенти схвате да су у обавези да континуирано прате и преузимају припремљена предавања и редовно спремају испите.

СТРУЧНА ПРАКСА

Школа не препоручује студентима да раде стручну праксу током трајања ванредног стања. За запослене студенте који имају могућност да одраде праксу у оквиру својих дужности на радном месту омогућено је преузимање дневника стручне праксе електронским путем са сајта Школе.

ИСПИТИ

Мартовски рок је обустављен. Априлски рок се неће одржати. Очекује се одржавање јунског и јулског рока али ће информација о томе бити накнадно доступна у зависности од развоја ситуације у земљи. Студентима који нису могли да изђу на испите због увођења ванредног стања биће уважене уплате за пријаву тих испита.

РАД СТРУЧНИХ СЛУЖБИ ШКОЛЕ

Шалтери студентске службе неће радити. Студенти којима су неодложно потребне потврде, уверења и сл. документи моћи ће да их добију електронским путем. Захтеве уз образложење слати на адресу radovancev@gmail.com . У изузетно оправданим случајевима биће омогућено преузимање тражених докумената на шалтеру Школе (без уласка у зграду, искључиво уз претходну најаву мејлом на radovancev@gmail.com) средом од 10:00-13:00. Промене у раду служби су могуће и зависиће од даљих мера Владе и потреба студената. Приоритет је да се непосредни контакти сведу на минимум па Вас молимо за стрпљење и деловање у складу са тим. Додатне информације о раду стручних служби можете добити на radovancev@gmail.com или телефоном 069/335-38-45.

Још једном молимо све студенте и запослене да поштују све препоруке и мере надлежних органа
у циљу спречавања даљег ширења вируса.

За ближе информације у вези препорука надлежних органа можете контактирати:

064 8945 235
(посебан број који је отворило
Министарство здравља),

011 2684 566
Институт за јавно здравље Србије
“Др Милан Јовановић–Батут”

www.covid19.rs

Управа ВГГШ